Guluk-Guluk, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guluk-Guluk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGuluk-Guluk
Guluk-Guluk kapernah ing Jawa Wétan
Guluk-Guluk
Guluk-Guluk
Guluk-Guluk kapernah ing Indonésia
Guluk-Guluk
Guluk-Guluk
Koordhinat: 7°02′35″S 113°38′12″E / 7.04313°S 113.63666°E / -7.04313; 113.63666Koordhinat: 7°02′35″S 113°38′12″E / 7.04313°S 113.63666°E / -7.04313; 113.63666
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.09

Guluk-Guluk iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)