Dasuk, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dasuk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDasuk
Dasuk kapernah ing Jawa Wétan
Dasuk
Dasuk
Dasuk kapernah ing Indonésia
Dasuk
Dasuk
Koordhinat: 6°54′47″S 113°49′24″E / 6.91296°S 113.82327°E / -6.91296; 113.82327Koordhinat: 6°54′47″S 113°49′24″E / 6.91296°S 113.82327°E / -6.91296; 113.82327
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.14

Dasuk iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)