Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ambunten
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiAmbunten
Ambunten kapernah ing Jawa Wétan
Ambunten
Ambunten
Ambunten kapernah ing Indonésia
Ambunten
Ambunten
Koordhinat: 6°54′32″S 113°44′35″E / 6.90895°S 113.74309°E / -6.90895; 113.74309Koordhinat: 6°54′32″S 113°44′35″E / 6.90895°S 113.74309°E / -6.90895; 113.74309
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.12

Ambunten iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)