Menyang kontèn

Kangayan, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kangayan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKangayan
Kangayan kapernah ing Jawa Wétan
Kangayan
Kangayan
Kangayan kapernah ing Indonesia
Kangayan
Kangayan
Koordhinat: 6°52′54″S 115°26′57″E / 6.88159°S 115.44904°E / -6.88159; 115.44904Koordhinat: 6°52′54″S 115°26′57″E / 6.88159°S 115.44904°E / -6.88159; 115.44904
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.27

Kangayan iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.