Menyang kontèn

Lenteng, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lenteng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLenteng
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°02′15″S 113°46′03″E / 7.03757°S 113.76741°E / -7.03757; 113.76741Koordhinat: 7°02′15″S 113°46′03″E / 7.03757°S 113.76741°E / -7.03757; 113.76741
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.07

Lenteng iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.