Lenteng, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lenteng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLenteng
Lenteng kapernah ing Jawa Wétan
Lenteng
Lenteng
Lenteng kapernah ing Indonésia
Lenteng
Lenteng
Koordhinat: 7°02′15″S 113°46′03″E / 7.03757°S 113.76741°E / -7.03757; 113.76741Koordhinat: 7°02′15″S 113°46′03″E / 7.03757°S 113.76741°E / -7.03757; 113.76741
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.07

Lenteng iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)