Kalianget, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalianget
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalianget
Kalianget kapernah ing Jawa Wétan
Kalianget
Kalianget
Kalianget kapernah ing Indonésia
Kalianget
Kalianget
Koordhinat: 7°02′53″S 113°53′48″E / 7.04802°S 113.89664°E / -7.04802; 113.89664Koordhinat: 7°02′53″S 113°53′48″E / 7.04802°S 113.89664°E / -7.04802; 113.89664
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.02

Kalianget iku kacamatan ing Kabupatèn Sumenep.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)