Rabat-Salé-Zemmour-Zaer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Rabat-Salé-Zemmour-Zaer ing Maroko

Rabat-Salé-Zemmour-Zaer minangka sawijining ing Maroko kang nduwèni jembar wewengkon 9.580 km² lan populasi 2.366.494 jiwa (2004). Ibu kuthané yakuwi Rabat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]