Guelmim-Es Semara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Guelmin-Es Semara ing Maroko

Guelmim-Es Semara iku sawijining region ing Maroko kang duwé wewengkon kang jembaré 122.825 km² lan populasi 462.410 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Guelmim.