Guelmim-Es Semara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Guelmin-Es Semara ing Maroko

Guelmim-Es Semara iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon kang jembaré 122.825 km² lan populasi 462.410 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Guelmim.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guelmim-Es_Semara&oldid=964577"