Tangier-Tétouan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Tangier-Tétouan ing Maroko

Tangier-Tétouan iku region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 11.570 km² lan populasi 2.470.372 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Tétouan. Region iki wewatesan karo Laut Tengah lan Spanyol ing sisih wétan, lan karo Samudra Atlantik ing sisih kulon.