Tangier-Tétouan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Tangier-Tétouan ing Maroko

Tangier-Tétouan iku region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 11.570 km² lan populasi 2.470.372 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Tétouan. Region iki wewatesan karo Laut Tengah lan Spanyol ing sisih wétan, lan karo Samudra Atlantik ing sisih kulon.


Region ing Maroko Flag of Morocco.svg
Chaouia-OuardighaDoukkala-AbdaFès-BoulemaneGharb-Chrarda-Béni HssenGrand CasablancaGuelmim-Es Semara*Laâyoune-Boujdour-Sakia El HamraMarrakech-Tensift-El HaouzMeknès-TafilaletOrientalOued Ed-Dahab-LagouiraRabat-Salé-Zemmour-ZaerSouss-Massa-DraâTadla-AzilalTangier-TétouanTaza-Al Hoceima-Taounate


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tangier-Tétouan&oldid=1056706"