Meknès-Tafilalet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Meknès-Tafilalet ing Maroko

Meknès-Tafilalet iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 79.210 km² lan populasi 2.141.527 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Meknès.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Meknès-Tafilalet&oldid=964616"