Meknès-Tafilalet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Meknès-Tafilalet ing Maroko

Meknès-Tafilalet iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 79.210 km² lan populasi 2.141.527 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Meknès.