Doukkala-Abda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Doukkala Abda ing Maroko

Doukkala-Abda iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni jembar wewengkon 13.285 km² lan populasi 1.984.039 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Safi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Doukkala-Abda&oldid=964560"