Doukkala-Abda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Doukkala Abda ing Maroko

Doukkala-Abda iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni jembar wewengkon 13.285 km² lan populasi 1.984.039 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Safi.


Region ing Maroko Flag of Morocco.svg
Chaouia-OuardighaDoukkala-AbdaFès-BoulemaneGharb-Chrarda-Béni HssenGrand CasablancaGuelmim-Es Semara*Laâyoune-Boujdour-Sakia El HamraMarrakech-Tensift-El HaouzMeknès-TafilaletOrientalOued Ed-Dahab-LagouiraRabat-Salé-Zemmour-ZaerSouss-Massa-DraâTadla-AzilalTangier-TétouanTaza-Al Hoceima-Taounate


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Doukkala-Abda&oldid=964560"