Doukkala-Abda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Doukkala Abda ing Maroko

Doukkala-Abda iku siji region ing Maroko kang duwé jembar wewengkon 13.285 km² lan populasi 1.984.039 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Safi.