Doukkala-Abda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Doukkala Abda ing Maroko

Doukkala-Abda iku sawijining region ing Maroko kang duwé jembar wewengkon 13.285 km² lan populasi 1.984.039 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Safi.