Chaouia-Ouardigha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Region Chaouia-Ouardigha ing Maroko

Chaouia-Ouardigha iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni jembar wewengkon 7.010 km² lan populasi 1.655.660 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Settat.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chaouia-Ouardigha&oldid=964527"