Oued Ed-Dahab-Lagouira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Region Oued Ed-Dahab-Lagouira ing Maroko

Oued Ed-Dahab-Lagouira iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 50.880 km² lan populasi 99.367 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Dakhla, Sahara Kulon.