Oued Ed-Dahab-Lagouira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Region Oued Ed-Dahab-Lagouira ing Maroko

Oued Ed-Dahab-Lagouira iku sawijining region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 50.880 km² lan populasi 99.367 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Dakhla, Sahara Kulon.