Oued Ed-Dahab-Lagouira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Region Oued Ed-Dahab-Lagouira ing Maroko

Oued Ed-Dahab-Lagouira iku siji region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 50.880 km² lan populasi 99.367 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Dakhla, Sahara Kulon.