Souss-Massa-Draâ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Souss-Massa-Draâ ing Maroko

Souss-Massa-Drâa iku sawijining region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 70.880 km² lan populasi 3.113.653 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Agadir.