Souss-Massa-Draâ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Souss-Massa-Draâ ing Maroko

Souss-Massa-Drâa iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 70.880 km² lan populasi 3.113.653 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Agadir.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Souss-Massa-Draâ&oldid=964688"