Tadla-Azilal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Region Tadla-Azilal ing Maroko

Tadla-Azilal iku sawijining region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 17.125 km² lan populasi 1.450.519 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Beni-Mellal.