Tadla-Azilal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Region Tadla-Azilal ing Maroko

Tadla-Azilal iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 17.125 km² lan populasi 1.450.519 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Beni-Mellal.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tadla-Azilal&oldid=964694"