Gharb-Chrarda-Béni Hssen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Gharb-Chrarda-Béni Hssen ing Maroko

Gharb-Chrarda-Béni Hssen iku sawijining region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 8.805 km² lan populasi 1.859.540 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Kenitra.