Gharb-Chrarda-Béni Hssen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Gharb-Chrarda-Béni Hssen ing Maroko

Gharb-Chrarda-Béni Hssen iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 8.805 km² lan populasi 1.859.540 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Kenitra.