Fès-Boulemane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Fès Boulemane ing Maroko

Fès-Boulemane iku sawijining region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 19.795 km² lan populasi 1.573.055 jiwa (2004). Kutha krajané ialah Fès.