Fès-Boulemane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Fès Boulemane ing Maroko

Fès-Boulemane iku siji region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 19.795 km² lan populasi 1.573.055 jiwa (2004). Kutha krajané ialah Fès.