Oriental Region

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Oriental Region ing Maroko

Oriental Region iku siji region ing Maroko kang duwé wewengkon jembaré 82.900 km² lan populasi 1.918.094 jiwa (2004). Kutha krajané ya iku Oujda. Region iki wewatesan karo Aljazair lan Spanyol (Mellila).