Oriental Region

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Oriental Region ing Maroko

Oriental Region kuwi sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 82.900 km² lan populasi 1.918.094 jiwa (2004). Ibu kuthané yakuwi Oujda. Region iki wewatesan karo Aljazair lan Spanyol (Mellila).


Region ing Maroko Flag of Morocco.svg
Chaouia-OuardighaDoukkala-AbdaFès-BoulemaneGharb-Chrarda-Béni HssenGrand CasablancaGuelmim-Es Semara*Laâyoune-Boujdour-Sakia El HamraMarrakech-Tensift-El HaouzMeknès-TafilaletOrientalOued Ed-Dahab-LagouiraRabat-Salé-Zemmour-ZaerSouss-Massa-DraâTadla-AzilalTangier-TétouanTaza-Al Hoceima-Taounate
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oriental_Region&oldid=813562"