Oriental Region

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Oriental Region ing Maroko

Oriental Region iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 82.900 km² lan populasi 1.918.094 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Oujda. Region iki wewatesan karo Aljazair lan Spanyol (Mellila).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oriental_Region&oldid=964626"