Marrakech-Tensift-El Haouz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Marrakech-Tensift-El Haouz ing Maroko

Marrakech-Tensift-El Haouz iku sawijining region ing Maroko kang nduwèni jembar wewengkon 31.160 km² lan populasi 3.102.652 jiwa (2004). Ibu kuthané ya iku Marrakech.