Port Numbay

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Jayapura3.jpg
Katrangan cekak
Propinsi: Papua
Jembar: 9,4 km²
Padunung: 172.723 (2000)
Situs wèb resmi: www.jayapura.go.id
Pulitik
Walikutha: ...

Kutha Jayapura iku kutha ing Indonésia lan uga kutha krajan Propinsi Papua, Indonésia. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².

Geografis[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan  Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Jayapura ketata saking 4 dhistrik lan désa/kampung/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kutha iki ya iku:

  1. Abepura
  2. Jayapura Selatan
  3. Jayapura Utara
  4. Muara Tam

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kutha Jayapura

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Papua


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Port_Numbay&oldid=1051362"