Menyang kontèn

Ngawi, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngawi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgawi
Ngawi kapernah ing Jawa
Ngawi
Ngawi
Ngawi kapernah ing Indonesia
Ngawi
Ngawi
Koordhinat: 7°24′51″S 111°27′15″E / 7.41421°S 111.45425°E / -7.41421; 111.45425Koordhinat: 7°24′51″S 111°27′15″E / 7.41421°S 111.45425°E / -7.41421; 111.45425
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
63211 – 63218 35.21.09

Ngawi iku kutha krajan Kabupatèn Ngawi ngiras kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.