Karanganyar, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanganyar
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaranganyar
Karanganyar kapernah ing Jawa Wétan
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Indonésia
Karanganyar
Karanganyar
Koordhinat: 7°19′00″S 111°13′50″E / 7.3166°S 111.2305°E / -7.3166; 111.2305Koordhinat: 7°19′00″S 111°13′50″E / 7.3166°S 111.2305°E / -7.3166; 111.2305
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.17

Karanganyar iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)