Menyang kontèn

Karangjati, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangjati
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangjati
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°28′19″S 111°34′35″E / 7.47187°S 111.57628°E / -7.47187; 111.57628Koordhinat: 7°28′19″S 111°34′35″E / 7.47187°S 111.57628°E / -7.47187; 111.57628
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.07

Karangjati iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.