Kasreman, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kasreman
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKasreman
Kasreman kapernah ing Jawa Wétan
Kasreman
Kasreman
Kasreman kapernah ing Indonésia
Kasreman
Kasreman
Koordhinat: 7°23′48″S 111°30′52″E / 7.39655°S 111.51439°E / -7.39655; 111.51439Koordhinat: 7°23′48″S 111°30′52″E / 7.39655°S 111.51439°E / -7.39655; 111.51439
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.19

Kasreman iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)