Kendhal, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kendhal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kendal
Kendhal iku kapernah ing Jawa Wétan
Kendhal
Kendhal
Kendhal iku kapernah ing Indonésia
Kendhal
Kendhal
Koordhinat: 7°33′39″S 111°17′52″E / 7.56083°S 111.29768°E / -7.56083; 111.29768Koordhinat: 7°33′39″S 111°17′52″E / 7.56083°S 111.29768°E / -7.56083; 111.29768
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Ngawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.04

Kendhal iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.