Menyang kontèn

Kendhal, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kendhal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKendal
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°33′39″S 111°17′52″E / 7.56083°S 111.29768°E / -7.56083; 111.29768Koordhinat: 7°33′39″S 111°17′52″E / 7.56083°S 111.29768°E / -7.56083; 111.29768
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.04

Kendhal iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.