Geneng, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geneng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGeneng
Geneng kapernah ing Kabupatèn Ngawi
Geneng
Geneng
Geneng kapernah ing Jawa Wétan
Geneng
Geneng
Geneng kapernah ing Indonésia
Geneng
Geneng
Koordhinat: 7°28′18″S 111°27′11″E / 7.47165°S 111.45298°E / -7.47165; 111.45298Koordhinat: 7°28′18″S 111°27′11″E / 7.47165°S 111.45298°E / -7.47165; 111.45298
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.05

Geneng iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)