Geneng, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Geneng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Geneng
Geneng is located in Jawa Wétan
Geneng
Geneng
Geneng is located in Indonésia
Geneng
Geneng
Koordhinat: 7°28′18″S 111°27′11″E / 7.47165°S 111.45298°E / -7.47165; 111.45298Koordhinat: 7°28′18″S 111°27′11″E / 7.47165°S 111.45298°E / -7.47165; 111.45298
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Ngawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.05

Geneng iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.