Menyang kontèn

Jagaraga, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jagaraga
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJogorogo
Jagaraga kapernah ing Jawa Wétan
Jagaraga
Jagaraga
Jagaraga kapernah ing Indonesia
Jagaraga
Jagaraga
Koordhinat: 7°32′36″S 111°15′03″E / 7.54333°S 111.25081°E / -7.54333; 111.25081Koordhinat: 7°32′36″S 111°15′03″E / 7.54333°S 111.25081°E / -7.54333; 111.25081
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.03

Jagaraga iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.