Menyang kontèn

Bringin, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bringin
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBringin
Bringin kapernah ing Jawa Wétan
Bringin
Bringin
Bringin kapernah ing Indonesia
Bringin
Bringin
Koordhinat: 7°24′07″S 111°35′16″E / 7.40207°S 111.58776°E / -7.40207; 111.58776Koordhinat: 7°24′07″S 111°35′16″E / 7.40207°S 111.58776°E / -7.40207; 111.58776
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.15

Bringin iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.