Widadarèn, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Widadarèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWidodaren
Widadarèn kapernah ing Jawa Wétan
Widadarèn
Widadarèn
Widadarèn kapernah ing Indonésia
Widadarèn
Widadarèn
Koordhinat: 7°24′34″S 111°13′58″E / 7.40957°S 111.23266°E / -7.40957; 111.23266Koordhinat: 7°24′34″S 111°13′58″E / 7.40957°S 111.23266°E / -7.40957; 111.23266
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.12

Widadarèn iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)