Padhas, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Padhas
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPadas
Padhas kapernah ing Jawa Wétan
Padhas
Padhas
Padhas kapernah ing Indonésia
Padhas
Padhas
Koordhinat: 7°26′54″S 111°31′44″E / 7.44842°S 111.52877°E / -7.44842; 111.52877Koordhinat: 7°26′54″S 111°31′44″E / 7.44842°S 111.52877°E / -7.44842; 111.52877
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.08

Padhas iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)