Morgan Feeney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Morgan Feeney
Katerangan priangga
Jeneng dawa Morgan Feeney[1]
Tanggal lair (1999-02-08) 8 Fèbruari 1999 (umur 22)
Papan lair Bootle, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.90 m)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 15
Karir nom
2006–2017 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2020 Everton 0 (0)
2020Tranmere Rovers (loan) 1 (0)
2020– Sunderland 0 (0)
Tim nasional
2016 U-17 Inggris 4 (0)
2016–2017 U-18 Inggris 8 (2)
2017 U-19 Inggris 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21 August 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 18:20, 10 October 2017 (UTC)

Morgan Feeney (lair 8 Februari 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sunderland" (PDF). English Football League. p. 68. Dibukak ing 26 September 2020.