Solanaceae: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: sing → kang (8)
(→‎titikanipun: éjaan, replaced: ordo → ordho, sejati → sajati, Umumé → Lumrahé)
(ganti isi, replaced: sing → kang (8))
{{Wikispecies|Solanaceae}}
 
'''Suku térong-térongan''' utawa '''Solanaceae''' iku suku tanduran singkang nduwé kagunan ekonomis singkang apik kanggo manungsa. Tetanduran singkang ana ing suku iki, kaya ta [[kenthang]], [[tomat]], sarta [[lombok]], dadi komoditas ing sadéngah papan ing donya. Nanging, ana uga singkang ngganggu ([[gulma]]).
 
== titikanipun ==
* Lingir godhongé nglekuk
* kembangé kaya trompèt
* woh arupa woh kothak<ref>woh garing sajati tunggal singkang wijiné akèh</ref> utawa woh buni<ref>woh singkang ana 2 lapis, ya iku:
* Lapisan njaba singkang [[tipis]]
* Lapisan njero singkang [[kandel]] mblenyèk lan mbanyu</ref>
 
== Tuladha ==
352.737

besutan

Menu navigasi