Gedhung Saté: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
 
[[Gambar:Gedung Sate - backside.jpg|thumb|250 px|Gedhung Satè yèn disawang saka mburi]]
 
'''Gedhung sate''' iku gedhong sing diyasa kanthi karakteristik [[ornamén]] ana kaya [[sunduk]] satè ing dhuwuré [[yasan]].<ref name="internet1"/> Gedhung satè kalebu yasan kang duwé [[sajarah]] ing [[kutha]] [[Bandung]].<ref name="internet1"/> Gedhung satè iki kalebu yasan kang kuna ing kutha Bandung. Sanajan manggon ing Bandung anangingnanging akèh wong saka [[kutha]] liya kang marani gedhong iki sarana kepéngin klenceran.<ref name="internet1"/> Gedhung satè kabangun ing [[taun]] [[1920]].<ref name="internet1"/> Gedhung satè dadi ciri utawa [[maskot]] kutha Bandung, [[Provinsi]] [[Jawa Barat]].<ref name="internet1">[http://indahnesia.com/indonesia/BANSAT/gedung_sate.php indahnesia.com](dipununundhuh tanggal 31 Mèi 2011)</ref>
Gedhung Satè dadi idèntitas utawa [[landmark]] kutha Bandung.<ref name="internet2">[http://www.bandung.go.id/?fa=pemerintah.detail&id=344 bandung.go.id](dipunundhuh tanggal 31 Mèi 2011)</ref>
 
352.737

besutan

Menu navigasi