Wewangunan

From Wikipedia
(Redirected from Yasan)
Jump to navigation Jump to search
Wewangunan

Wewangunan utawa yasan lumrahé wujud omah, gedhong utawa sarana, prasarana utawa infrastruktur sajeroning kabudayan utawa kauripan manungsa kaya déné kreteg lan konstruksi sarta rancangané, dalan, utawa sarana telekomunikasi.

Bahan-bahan yasan[edit | edit source]

Lumrahé bahan yasan sing dipigunakaké manungsa antarané: watu, pasir, kayu, bata, semèn, asbes, wesi, utawa waja.

Uga delengen[edit | edit source]