Wewangunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Yasan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wewangunan

Wewangunan utawa yasan lumrahé wujud omah, gedhong utawa sarana, prasarana utawa infrastruktur sajeroning kabudayan utawa kauripan manungsa kaya déné kreteg lan konstruksi sarta rancangané, dalan, utawa sarana telekomunikasi.

Bahan-bahan yasan[besut | besut sumber]

Lumrahé bahan yasan sing dipigunakaké manungsa antarané: watu, pasir, kayu, bata, semèn, asbes, wesi, utawa waja.

Uga delengen[besut | besut sumber]