Wewangunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wewangunan

Wewangunan utawa yasan lumrahé arupa omah, gedhong utawa sarana, prasarana utawa infrastruktur sajeroning kabudayan utawa kauripan manungsa kaya déné kreteg lan konstruksi sarta rancangané, dalan, utawa sarana telekomunikasi.

Bahan-bahan yasan[besut | besut sumber]

Lumrahé bahan yasan sing dipigunakaké manungsa antarané: watu, pasir, kayu, bata, semèn, asbes, wesi, utawa waja.

Uga delengen[besut | besut sumber]