Wewangunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wewangunan utawa bangunan biasané arupa omah, gedhung utawa sarana, prasarana utawa infrastruktur jroning kabudayan utawa kauripan manungsa kayadéné kreteg lan konstruksi sarta rancangané, dalan, utawa sarana telekomunikasi.

Bahan-bahan bangunan[besut | besut sumber]

Umumé bahan bangunan sing dipigunakaké manungsa antara liya: watu, pasir, kayu, bata, semèn, asbes, wesi, utawa waja.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wewangunan&oldid=826161"