Wewangunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wewangunan

Wewangunan utawa yasan biyasané arupa omah, gedhong utawa sarana, prasarana utawa infrastruktur sajeroning kabudayan utawa kauripan manungsa kaya déné kreteg lan konstruksi sarta rancangané, dalan, utawa sarana telekomunikasi.

Bahan-bahan yasan[besut | besut sumber]

Umumé bahan yasan sing dipigunakaké manungsa antarané: watu, pasir, kayu, bata, semèn, asbes, wesi, utawa waja.

Uga delengen[besut | besut sumber]