Meerlo-Wanssum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gemeente Meerlo-Wanssum
Meerlo Wanssum flag outline.png Coat of arms of Meerlo-Wanssum.png
Gendéra Meerlo-Wanssum Lambang Meerlo-Wanssum

LocatieMeerlo-Wanssum.png

Meerlo-Wanssum ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 39,4 km²
Sing ndunungi: 7.685 jiwa (1 Fèbruari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.meerlo-wanssum.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Mr. Joep (J.H.) Hahn

Meerlo-Wanssum iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki sing ndunungi ana 7.685 jiwa (1 Fèbruari 2008) lan ambané ana 39,4 km². Gemeente iki kalebu enom lan lagi diyasa ing taun 1969.