Tepas

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Main Page)

꧋ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧈ꦧꦲꦸꦮꦂꦤꦧꦺꦧꦱꦧꦱꦗꦮ꧉
Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa
bauwarna bébas abasa Jawa

Gunggung artikel: 48.838
Ora bisa ndeleng aksara Jawané?

Budaya Filsafat Géografi Ulah raga Pulitik Sajarah Seni Sosiologi Tèknologi Tokoh
Artikel pinilih Wikipédia iku apa?
Abu Hanifah ing taun 1955
Abu Hanifah ing taun 1955

Abu Hanifah, aliyasé El Hakim, (lair ing Padangpanjang, 6 Januari 1906 lan pati ing Jakarta, 4 Januari 1980) ya iku dhokter, pulitisi, juru roman, lan juru nulis sandiwara asal Indonésia. Ing taun 1928, Abu Hanifah dadi salah siji taruna sing mèlu Konggrès Mudha Indonésia. Dhèwèké lulusan Indische Art (Pamulangan Dhokter Indhia-Walanda) taun 1932 banjur mlebu pamulangan dhokter luhur ing taun 1962. Uga ing taun 1962, dhèwèké nampa jejuluk akadhemik dhoktor honoris causa saka Akademi Belle Artes Brazil. Pengalamané ndhokter ing Rimbu dadi latar wuri panulising roman Dokter Rimbu. (Waca terusané)

Wikipédia iku bauwarna sarwabasa sing kena dibesut, disalin, didum kanthi bébas déning sapa-sapa. Ing Wikipédia Jawa, tekan sapréné ana wong 27.716 sing tau njajal ndarma kawruh nganti dumadi ana 48.838 artikel mawa basa Jawa.

Wikipédia iku nampa sapa waé, kalebu sampéyan. Ayo padha mèlu paguyuban Wikipédia lan tembayatan nedya ngamardika ing kawruh!

Gambar pinilih Dina iki kala kawuri

Raden Sarief Bustaman Saleh - Fight between a Javanese rhinoceros and two tigers.jpg
Lukisaning Radèn Salèh taun 1840 gambar warak jawa tarung karo macan loro. Lukisan iki salah siji karyaning dhèwèké nalika nglembara ngideri Pulo Jawa.

Cithakan:DinaIkiIngSejarah/26 Mèi

Proyèk liyané
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tepas&oldid=1059670"