Tepas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Main Page)

꧋ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧈ꦧꦲꦸꦮꦂꦤꦧꦺꦧꦱ꧀ꦧꦱꦗꦮ꧉
Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa
bauwarna bébas abasa Jawa

Gunggung artikel: 49.666
Ora bisa ndeleng aksara Jawané?

Budaya Filsafat Géografi Ulah raga Pulitik Sajarah Seni Sosiologi Tèknologi Tokoh
Artikel pinilih Wikipédia iku apa?

Wikipedia:Artikel pilihan/2016 12

Wikipédia iku bauwarna sarwabasa sing kena dibesut, disalin, didum kanthi bébas déning sapa-sapa. Ing Wikipédia Jawa, tekan sapréné ana wong 29.112 sing tau njajal ndarma kawruh nganti dumadi ana 49.666 artikel mawa basa Jawa.

Wikipédia iku nampa sapa waé, kalebu sampéyan. Ayo padha mèlu paguyuban Wikipédia lan tembayatan nedya ngamardika ing kawruh!

Gambar pinilih Dina iki kala kawuri

Wikipedia:Gambar pilihan/2016 12

Proyèk liyané
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tepas&oldid=1061720"