Das Schloss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Das Schloss (Jerman 'Kastil' utawa 'Puri') iku siji buku Franz Kafka sing dibabar ing taun 1926. Buku iki awujud roman utawa novèl sing ditulis taun 1922 nanging sajatiné durung rampung. Roman iki nyaritakaké siji wong sing konflik karo para panguwasa kastil ing siji désa.