Menyang kontèn

Wikipédia:Gambar pethingan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kaca iki kanggo macak gambar-gambar sing naté dadi Gambar Pethingan. Gambar kapacak gonta-ganti saben sewulan pisan. Saben naraguna bisa ngajokaké gambar pethingan ing kaca parembugan. Sarat-saraté:

  1. Gambar sing éndah, imprèsif, lan ngandhut informasi.
  2. Gambar/foto kudu ora nglanggar hak cipta.
  3. Yèn bisa, gambaré nganggo résolusi dhuwur.

Gambar pethingan sasi iki


Aja Nyuplik Saka Wikipédia! (2020) iku buku babaran Wikimédia Indonésia kang ngrembug babagan olèh orané nyuplik informasi saka Wikipédia, carané nulis ing Wikipédia, lan ngrembakakaké Wikipédia. Buku lelahanan iki bisa diwaca vèrsi digitalé ing Wikisumber utawa PDF-é ing Wikimédia Commons.

Arsip

Arsip gambar pilihan
Sasi 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Januari Sasando
Februari
Maret Supersemar
April
Mei
Juni Barkas:Eurocopa logo 2012.jpg
Juli
Agustus
September
Oktober Barkas:Makkah Royal Hotel Clock Tower (5818542567).jpg
November
Desember

Uga delengen