Parembugan Wikipédia:Pendhapa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh ing Wikipedia Jawa.svg
Kaca iki kanggo rembugan samubarang prakara kang gayut kaca Pendhapa baé!
Saperlu ngrembug prakara liyané kang ora gegayutan, rembugana ing Angkringan.
Rembug kang ora gayut bab kaca Pendhapa bakal kabusak. Matur nuwun.
This page is for discussion of the Pendhapa (Main Page) only!
For InterWiki purposes, please refer to our Embassy. For spelling mistakes and other minor errors, please notify one of our administrators.
Irrelevant content will be removed.

Arsip: 1