Wikipédia:Kacarakan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Proyèk Wikipédia sifaté multibasa, yaiku wiki sing ana ing jeroné luwih saka telu ngatus sanga basa aktif.

Welcome to the embassy of the Javanese Wikipedia! If you have any announcements or questions regarding international issues of the Javanese Wikipedia, you are invited to post them here or on the discussion page of this article.
Message to the embassy
Selamat datang di Kedutaan Wikipedia Jawa! Jika Anda memiliki pengumuman atau pertanyaan mengenai Wikipedia Jawa, Anda diundang untuk mempostingnya di sini atau di halaman pembicaraan halaman ini.
Pesan ke Kedutaan
Bienvenue sur l'ambassade du Wikipédia dans la langue javanais! Si vous avez une annonce ou demande concernant les questions internationales ou le wikipédia javanais, vous pouvez la formuler ici ou sur la page de discussion de cet article.
Consulter des ambassadeurs
歡迎來到爪哇維琪百科大使館!如果您對爪哇維琪百科的國際問題有任何公告或問題,請您在此發佈這些公告或問題,或發佈在本文的討論頁面上。
給大使館的留言

Kacarakan Wikimédia wis disusun ing Méta minangka pusat sumber daya kanggo mbantu masalah-masalah lintas basa – kawicaksanan bab situs lan piranti alus kang nduwé pangaribawa tumrap kita kabèh, lan pranala antarbasa. Mangga pirsani kaca kanggo katrangan luwih rinci bab cara mbukak kacarakan jroning basa panjenengan, utawa kanggo ndhaftaraké dhiri panjenengan minangka caraka.

Mailing list[besut sumber]

Mailing list Wikipédia-L kabuka kanggo kabèh Wikipédiawan saka kabèh basa lan bangsa. Basa utamané basa Inggris, ananging basa liya uga ditampa – naraguna liyané mbokmanawa bisa ngéwangi mertal yèn pancèn perlu (pesen dwibasa dianjuraké banget!)

Caraka[besut sumber]

Caraka Wikipédia kudu tansah mantau Kacarakané, Wikipédia-L, lan Wikitech-L kanggo isu-isu sing magepokan karo masarakat sing diwakili. Panjenengan uga kudu migatèkaké masarakat multibasa sakabèhané sing sacara lokal ngangkat isu-isu lan rembug kang manawa duwèni pangaribawa utawa nguntungaké pihak endi waé.

Pratélaning kabèh kacarakan bisa dideleng ana ing Wikipedia Embassy.

Isu pungkasan[besut sumber]

Masalah-masalah internasional anyar uga dirembug ana ing Wikimedia Embassy.

Delengen uga[besut sumber]