Die Verwandlung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Die Verwandlung (Jawa 'Métamorfosis' utawa 'Métamorfosa') iku sawijining novèl Franz Kafka sing kawentar dhéwé. Novèl iki kababar ing taun 1915 ing kalawarti das weißen Blatt. Buku Die Verwandlung iki ing basa Indonésia wis dipertal bola-bali. Contoné déning Isao Arief mawa irah-irahan The Metamorphosis (2010)[1] lan Herawati Desi mawa irah-irahan Metamorfosa (2000).[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. The Metamorphosis, Isao Arief, Jakarta : Elex Media Komputindo, 2010.
  2. Metamorfosa,Herawati Desi, Yogyakarta : Yayasan Aksara Indonesia, 2000