Der Process

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samak édisi kapisan

Der Process (Jerman 'Prosès Pangadilan') iku sawijining buku anggitané panulis Céko Franz Kafka. Buku ini nyritakaké sawijining pangudi wong sing dituntut ing pangadilan tanpa mangertèni, genéya dhèwèké dituntut. Buku iki kapisan kanthi anumreta kababar ing taun 1925, sawisé Franz Kafka surut.