Der Process

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Samak édisi kapisan

Der Process (Jerman 'Prosès Pangadilan') iku sawijining buku anggitané panulis Céko Franz Kafka. Buku ini nyritakaké sawijining pangudi wong sing dituntut ing pangadilan tanpa mangertèni, genéya dhèwèké dituntut. Buku iki kapisan kanthi anumreta kababar ing taun 1925, sawisé Franz Kafka surut.