Kessel (Limburg)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gemeente Kessel
Flag of Kessel (Limburg NL).png Coat of arms of Kessel (Limburg).png
Gendéra Kessel (Limburg) Lambang Kessel (Limburg)

LocatieKessel.png

Kessel ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 22,13 km²
Pedunung: 4.261 (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.kessellimburg.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Boy Swachten

Kessel iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Kutha iki pedunungé ana 4.261 jiwa (1 November 2007) lan ambané ana 22,13 km².

Gemeente cilik iki wis mutusaké arep nggabung karo Helden lan Maasbree dadi gemeente anyar Peel en Maas sadurungé tanggal 1 Januari 2010. Ing tanggal 10 Maret 2008, Meijel uga péngin nggabung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kessel_(Limburg)&oldid=814651"