Kabupatèn Florès Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Flores Wétan
Lambang Flores Timur
Lambang Flores Timur
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Nusa Tenggara Wétan Kabupatèn Flores Timur.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Larantuka
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Flores Wétan iku kabupatèn ing Propinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Larantuka iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Flores Timur ketata saking 13 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Adonara Barat
  2. Adonara Timur
  3. Ile Boleng
  4. Ile Mandiri
  5. Kelubagolit
  6. Larantuka
  7. Solor Barat
  8. Solor Timur
  9. Tanjung Bunga
  10. Titihena
  11. Witihama
  12. Wotan Ulu Mado
  13. Wulanggitang

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Propinsi Nusa Tenggara Wétan