Tanjung Bunga, Flores Timur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung Bunga, Flores Timur
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Flores Timur {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tanjung Bunga iku kecamatan ing Kabupaten Flores Timur Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Flores Timur