Jérémy Menez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jérémy Ménez
Jérémy Ménez (11-03-2012).JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jérémy Ménez
Dhuwur 181 m (593 ft 10.0 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 7
Karir nom
1994–1995 CA Vitry
1995–2000 CFF Paris
2000–2001 CSF Brétigny
2001–2004 Sochaux
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2006 Sochaux 55 (7)
2006–2008 Monaco 57 (14)
2008–2011 Roma 84 (7)
2011– Paris Saint-Germain 43 (8)
Tim nasioanl
2002–2003 Perancis U-16 14 (12)
2003–2004 Perancis U-17 17 (6)
2005 Perancis U-18 6 (6)
2005–2006 Perancis U-19 9 (3)
2008 Perancis U-21 3 (0)
2010– Perancis 20 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:28, 7 November 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:15, 16 Oktober 2012 (UTC)

Jérémy Ménez (lair ing Longjumeau, 7 Mèi 1987; umur 29 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Perancis sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan bisa main ing posisi gelandang.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Ménez, le prodige" (ing Perancis). Maxifoot. 25 January 2005. Dijupuk 7 August 2010. 
  2. ^ "Matuidi et Ménez au PSG (off.)". L'Equipe (ing Perancis). 25 July 2011. Dijupuk 25 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Perancis


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jérémy_Menez&oldid=1086748"