Haram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Bagéyan saka sèri Islam
Ushul fiqih

(Sumber-sumber hukum Islam)

Fiqih
Ahkam
Gelar cendekiawan

Haram iku status hukum tumrap sawijining aktivitas utawa kaanan siji barang (upamané panganan). Aktivitas kang mawa status hukum haram utawa panganan kang dianggep haram iku ora kena dilakoni utawa dipangan. Wong kang nglakoni tindakan haram utawa mangan panganan utawa ombènan haram iki bakal olèh konsekuènsi arupa dosa.

Conto aktivitas[besut | besut sumber]

Status hukum liyané[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]