Haram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bagéyan saka sèri Islam
Ushul fiqih

(Sumber-sumber hukum Islam)

Fiqih
Ahkam
Gelar cendekiawan

Haram iku status hukum tumrap sawijining aktivitas utawa kahanan siji barang (upamané panganan). Aktivitas sing mawa status hukum haram utawa panganan sing dianggep haram iku ora kena dilakoni utawa dipangan. Wong sing nglakoni tindakan haram utawa mangan panganan utawa ombènan haram iki bakal antuk konsekuènsi arupa dosa.

Conto aktivitas[besut | besut sumber]

Status hukum liyané[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haram&oldid=868946"