Ijma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Bagéyan saka sèri Islam
Ushul fiqih

(Sumber-sumber hukum Islam)

Fiqih
Ahkam
Gelar cendekiawan

Ijma' iku tegesé kesepakatan, yakuwi kesepakatan para ulama sajeroning ngukuhaké siji hukum sajeroning agama alandhesan Al-Qur'an lan Hadits ngenani sawiji prakara kang kedadéyan.

Uga delengen[besut | besut sumber]