Bidah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bid'ah inggih punika sadaya perkawis ingkang boten dipunwuruaken déning kanjeng Muhammad.