Bidah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bid'ah inggih punika sadaya prakawis ingkang boten dipunwuruaken déning kanjeng Muhammad.